I kasinon som man bland andra finner i spelstaden Las Vegas, händer det ofta att spelare väljer att fylla opp en burk med mynt och sedan drar sej till en speciell spelautomat, oftast handlar det om så kallade enarmade banditer som man kan finna i stora mängder bredvid varan.


Klicka på mats Wilander för att spela slot på Expekt spelautomater

En enarmad bandit spelmaskin är en perfekt nöje för ett gäng vänner som vill umgås samt agera. Det är blott att sätta sig på en stol bredvid varan och avvika i hävarmen på sin slot maskin.

Ett spel av enarmade banditen finns helt enkelt ut på att man som lirare lägger in ett peng i en spel maskin och därefter drar i en hävarm stadd på sidan.

När hävarmen dras börjar flertal symboler att rotera, tills att de till slut stannar opp och om man som lirare har turen att få samma symboler på rad när den antagligen har stannat vinner man en vinst.

Enarmad bandit spelautomat

Enarmade banditen är en flink och underhållande spel maskin som uppfanns redan under år 1895 av en amerikan som hette Charles August Fey. Denna spel maskin fick namnet enarmade banditen när Charles bestämde sej för att anordna så att de som spelade skulle få en direkt utbetalning.

Detta var något helt nytt för personer som valde att spela denna spel automat och de var förvånade när de förlorade samt noll utbetalning skedde, vilket gav namnet ”one armed bandits” enarmade banditer.

Spela en spel automat genom online
Att agera en valfri spel automat som en enarmad buse är även möjligt via nätet nuförtiden, tack vare den tekniska utvecklingen som skett i världen.

Sedan det blev möjligt att agera annorlunda spel såsom poker, livebetting och en enarmad buse på webben har både spelutbudet och även antalet spelbolag som lanserar sin blad via internet ökat. Nuförtiden kan man finna flertal olika spelbolag på webben som tillåter en att agera genom deras sajt och vinna stora belopp.

Vissa offererar sina spelare också olika bonusar som kan tas gentemot när man t. ex. registrerar sig samt skapar ett spelkonto på deras sajt.

För att finna de spelbolag som finns på internet och offererar en bland andra ett stort sortiment av enarmade banditen alternativt alias slot, kan man t. ex. söka runt genom en sökmotor såsom Google. Man kommer då att få en lång förteckning på vilka spelbolag som finns tillgängliga samt därnäst är det blott att välja en som intresserar en mest. Ett litet antal av de mest kända för tillfället på internet är bland annat ComeOn, Betbet samt Mr. Green.

Valet av det rätta spelbolaget på webben för att spela slot

Före man väljer ett spelbolag online för att bland andra spela slot bör man först kolla upp en del om vad de t. ex. har att offerera sina besökare.

Man bör bland andra undersöka vad för bonusar de erbjuder, hur stort deras sortiment på exakt det spel som man gillar är som en t. ex. enarmad bandit samt vad för betalningssätt de godkänner när man vill göra sin första insättning för att börja spela. Klicka här nu för mer info

Spela slot på valfri spelautomat behagligt genom webben när som helst under dygnet.