Eftersom antalet individer som spelar på webben bingo verka accelerera allt längre mot himlen, så ökar oxå antalet folk som innehar någon form av klagomål om spel alternativt en viss webbplats.

Så hurdan mycket sanning finns det i dessa rapporter av på webben bingobedrägerier och hurdan kan man bedöma om en bingo webbplats är 100% OK?

HÄR finns det garanterat säkra bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

De annorlunda typerna av Webben bingobedrägerier kan grovt delas in i fyra typer av avnämare rapporter eller recensioner, nästan alltid att människor känner att de är att blåsta:

“Jag har aldrig vunnit något på den här webbplatsen”, mestadels tillsammans med rapporter om att “den enda spelaren som någonsin vinner är MotherOf3”

Inte betalar ut avans: “Den här webbplatsen kommer ej låta jag ta ut mina pengar”

Inte rättvist: “Jag har aldrig vunnit jackpotten på spelautomaten Penguin Magic”

“Inte spela på webben bingo var som helst, det hela är en bluff”

Dessa bingo kundklagomål ser ofta ut som om de var skrivna i stundens glöd samt i värsta fall låter de oerhört opålitliga.

Men samtidigt, när man läser dem får man en känsla av att somliga folk verkligen känner sig lurade, vilket givetvis ej är bra.

Dessvärre offererar handledning för hur en bingo bluff görs sällan mycket mer än “inte lita på någon och gör dina läxor”.

Låt oss ta en titt på var samt en av de fyra varianter av på nätet bingo bedrägerier i tur samt ordning för att se om jag kan offerera ett litet antal bättre förslag…

1. Illojala Bingo Spel

Om det är viktigt för dig att den plats du lirar bingo är rättvis (eftersom du önskar ha samma möjlighet att vinna som samtliga andra) så är du inte allen.

Flera folk är glada att spela och chatta, men för många övriga är detta ej tillräckligt.

Det är mycket besvärligt att kalkylera ut själv om en bingo webbplats är just – tyvärr är bingo webbplatser ej är skyldiga att offentliggöra information.

Vare sig om antalet besökare i ett spel eller hur flera kort de har inhandlat totalt.

Resultatet är att det inte är något fason för oss att veta vad våra chanser att vinna är, alternativt hurdan de kan jämföras från en plats till en annan.

Så vad kan man göra?

Du kan antagligen ha lita för de slumpmässiga siffror från nummergeneratorn man ser visas på bingo webbplatser.

Och man kan försöka hålla kontroll på hurdan mycket man samt dina kamrater vinner.

2. Obetalda Bingo Vinster

Jag gissar att detta är antagligen den enskilt vanligaste klagomål från på nätet bingokunder.

Att komma så nära en stor avans bara för att upptäcka att du fortfarande är en lång väg från att faktiskt få dina bingo pengar.

Det är ett par huvudsakliga anledning att kan det hända:

a) Bingo webbplatsen har komplexa / snåriga förutsättning för bonusar de skänker bort och bingo villkor som ej alltid förstås av spelarna.

b) Spelaren innehar ett litet antal autentiska alternativt upplevda fuffens med hans eller hennes kontouppgifter som betyder att de beslutar att begära särskild identitetskontroll före de släpper några slantar.

Det verkar synd för mig att (a) är ett bekymmer.

Om reglerna var bättre skrivna samt att få därtill att spelarna tog sig tid att studera dem då skulle förmodligen flera vara mindre besvikna.

Samtidigt med (b) är detta ofta ett fall utav ditt ord mot mitt.

Vem tror man?

Tyvärr, det verkar möjligt att vissa spelande besökare behandlas dålig utav bingo webbplatser som är alltför bekymrade och önskar avstyra bedrägerier.

3. Orättvisa Slots

Detta problem är mycket lik (1) med den bestämmande skillnaden att man kan utföra positiva åtgärder om man väljer att:

Somliga bingo webbplatser regleras utav Alderney Gaming Commission samt är skyldiga att kungöra statistik som utvisar hurdan sannolikt en spelande kunder kan vinna på olika spelmaskiner.

Så om du antar att livet kan vara lite mer rättvist om du vet vad dina chanser att vinna är, leta efter AGCC logotyp på bingo webbplatsernas “inloggningssidor.

4. Är På nätet Bingo sajten lagligt?

Denna fråga låter en del löjlig men det är inte – som föräldrar och lärare är angelägna om att påminna oss:
Det är noll sådant som en dum fråga.

Men svaret är ganska enkelt egentligen, samt är:

Innehar du kul? Om svaret är ”Ja” (och man inte spenderar dej genom ditt livs besparingar var är problemet? )

Om svaret är icke samt du är irriterad eftersom du ej innehar vunnit mycket slantar då antagligen du inte ska spela på webben bingo.

Spellicenser

Slutlig men viktigast

Innan du gör något annat, se till att den på nätet bingo webbplatser du ska spela på har riktiga licenser.