Enarmade banditer är alla dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen uppfanns i US of America på 1800-talet samt drev flera lyckönskare till vansinne. Enarmade banditer fick sitt beteckning av sura bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en handtag på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spel i rullning. Man vinner givetvis kortare tid än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men ibland kan man som lirare äga lycka samt dra hem jackpot. Detta har drivit många människor in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds alla enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för människor att försättas i ekonomiska och sociala bekymmer relaterade till sitt spelmissbruk. Bara på vissa färjor kunde man fortfarande hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men främst online. Det finns en oändligt utbud av spelföretag online, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa spelportaler kan man agera absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds samt vadslagning samt enarmade banditer samt andra slot spel.

Att agera på internet är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg bestämma hur mycket pengar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelmissbruk.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter erbjuder ett jättestort utbud av olika spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt betting.

Många gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får dubbla insättningssumman att spela för. Sedan anländer jämnt bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på tur och dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad procent i avans till sin innehavare, resterande procent bestämmer slumpen. mer här
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som har dem.

Om man gillar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala eller få chans på vinst så kan man spela utan prestation. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar spelare ur samtliga åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara roligt att spela denna typ av spel, men för att få spela i Sverige så måste man i enlighet med lag vara över 18 år gammal.